Kennis en kunde

Rechts- en bouwpraktijk

BouwMetRecht® begon met oprichter Mr ing. Paul Burghouts. Paul heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring als jurist. Is bij uitstek bekend met alle ins & outs op het snijvlak van de rechts- en bouwpraktijk. Via BouwMetRecht® weten vele partijen gebruik te maken van de expertise van Paul. Met name op het terrein van de bouw en (Europese) aanbestedingen.

Kennis en kunde

Expertises: aanbestedingsrecht (Aanbestedingswet; Gids Proportionaliteit); aansprakelijkheidsrecht; algemene voorwaarden; arbitrage en mediation; civiel bouwrecht; contractenrecht; schadezaken en standaardcondities als UAV, UAV-gc en DNR.

‘Driehoek bouwproces’

In zijn loopbaan bestreek Paul (tevens bouwkundige) de driehoek van het bouwproces. Stond vanuit diverse rollen talrijke bouwgerelateerde partijen bij. Werkte als advocaat, bedrijfsjurist en deed allerlei interim-opdrachten. Paul was voor oprichting van BouwMetRecht® hoofd juridische zaken op de bouwdivisie van een (beursgenoteerd) bouwconcern. BouwMetRecht® verwierf met hem een groot netwerk in aanbestedingsland en de bouw.

BouwMetRecht® verenigt de rechts- en bouwpraktijk, is vertrouwd met talloze organisaties en bedrijfsculturen, en staat borg voor een juiste vertaalslag. Lees over de Klanten en markt van BouwMetRecht® of vraag om een persoonlijk cv.